Dzisiaj jest: Piątek, 17 sierpnia 2018 r., Imieniny: Jacka i Mirona

Nowa strona dla marynarzy z UE

ETF zajmuje się prawami marynarzy europejskich oraz marynarzy spoza Europy pracujących na statkach zarządzanych przez armatorów europejskich.

Na Święta Bożego Narodzenia pragniemy złożyć najserdeczniejsze życzenia

Niech Święta upłyną w ciepłej atmosferze. Byśmy umieli zatrzymać się, pomyśleć nad naszym życiem, odpocząć, może coś przeorganizować…

Niech ten niezwykły czas, jakim jest Boże Narodzenia oraz cały przyszły rok, będą wolne od zmartwień i wszelkich problemów, a każdy dzień pełen powodów do radości i uśmiechu.
Niech nowy rok będzie pełen sukcesów, a wszelkie podjęte decyzje okażą się słuszne i niech poczucie prywatnego i zawodowego spełnienia utrzymuje się przez cały rok.

Kolejne porozumienie ws. ubezpieczeń polskich marynarzy na statkach bandery NIS

Nasze działania przynoszą rezultaty dla polskich marynarzy zatrudnionych na statkach zarejestrowanych w Norweskim Międzynarodowym Rejestrze Statków (NIS).

Zapewnić polskim rybakom lepsze warunki pracy oraz godziwą prace i płacę. Wniosek strony pracowników Zespołu Trójstronnego ds. Żeglugi i Rybołówstwa

Dnia 08.12.2016 roku Andrzej Kościk – Współprzewodniczący Strony Pracowników Zespołu Trójstronnego ds. Żeglugi i Rybołówstwa Morskiego w imieniu Krajowej Sekcji Morskiej Marynarzy i Rybaków NSZZ „Solidarność”, OZZOiM i FZZMiR złożył do Marka Gróbarczyka – Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej wniosek …

Interpretacja przepisów podatkowych dla marynarzy

Niniejszym przekazujemy do informacji pismo z Ministerstwa Finansów w sprawie interpretacji przepisów podatkowych w stosunku do marynarzy, mających miejsce zamieszkania w Polsce, uzyskujących dochody z tytułu pracy najemnej na pokładach statków morskich eksploatowanych w transporcie międzynarodowym w rozumieniu umów o unikaniu podwójnego opodatkowania.

Razem wpisów: 264   Wpisów na stronie: 5    Strona:11 z 53

<-5 poprzednich   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 53    5 następnych ->

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w formularzu, dla potrzeb niezbędnych do subskrybcji newslettera - zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych" (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Kierownik jednostki jest procesorem danych osobowych.